2020 Ajandanı Tasarla

Malum yılbaşı hazırlıklarına başladık. Yılın en hareketli, en umut dolu, en yeniliklere açık zamanındayız. Bir yılı bitirirken neleri geride bıraktık, hangi özel günlere şahitlik ettik, sağlık randevularımız ne zamandı?, bir sonraki kontrol tarihimiz ne? sevdiklerimizin unutulmaması gereken özel günleri ne zaman? gibi soruların fizibilitesini yapabilmemiz için ajandalar büyük kurtarıcılardır. ‘Söz uçar, yazı kalır’ atasözünün de dediği gibi, hem mevcut yılımızı, aylarımızı, haftalarımızı planlayabilmek adına, hem de hatıralarımızı unutmamak adına notlar almaya bayılıyorum. Bu zamana kadar tutmuş olduğum defterlerin sayısını unuttum. Ciltli, kapaklı hazır ajandalar senenin bu zamanlarında gerçekten pahalı oluyor. Haydı karıştır dolapları. Hiç kullanmadığın boş defterlerin mutlaka vardır. İşte sizlere maliyetsiz, kapağından sayfalarına kadar sizin tasarlayacağınız ajandanızı oluşturabilmeniz için ufak tavsiyeler.

  • Resmi Tatiller

Dinlenmek, tatile çıkmak, kendimize zaman ayırmak hepimizin hakkı. Önceden plan yapmak her zaman avantaj sağlar. Resmi tatilleri internet sitelerinden edinmek çok kolay. Sayfanızın birini resmi tatillere, sınav tarihlerinize, izinlerinize göre ayarlamak işinize yarayacaktır.

  • Hatırlatıcılar

Hatırlatıcılara hastane randevularını, sınav takvimini, kullandığın ilaçları, yenilemen gereken sigortlarını, son ödeme tarihine göre faturalarını yazabilirsin. Kafamız çok meşgul, unutmayalım değil mi?

  • Doğum Günleri Ve Özel Günler

Kim istemez ki özel günlerinde hatırlanmayı? Doğum günü unutan bir sevgili ya da arkadaş olmak istemiyorsanız, hatta yeğen, evlat, öğrenci… Yazın doğum günlerini ay sırasına göre. Ve sevdiklerinizi mutlu edin.

  • Ayları Ve Haftaları Kendine Göre Tasarla

Her ay sana ne anımsatıyorsa, her ayda hangi renkleri seviyorsan al boya kalemlerini eline tasarla boş sayfanı.

Takvimden faydalanıp, ayın 1.gününden itibaren gün cetveli oluşturabilirsin. Böylelikle her ay yapacaklarını planlaman çok keyifli olacak.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Bir yorum girin
Adınız

Exit mobile version